Следвайте ни

Окончателно: ГЕРБ подкрепя Емил Кабаиванов за кмет в Карлово

Коалиция „Обединени за нашата община“ и ГЕРБ излизат с две листи за общински съветници

viber icon

Емил Кабаиванов е кандидатът за кмет на Карлово на СДС и на ГЕРБ. Преди час това решение бе взето от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, това заяви председателя на синята партия Румен Христов след като внесе в ЦИК документите за регистрация за местните избори. Карлово е важен град за нас. Господин Кабаиванов е заместник-председател на партията, той беше и председател на СДС, държим и той ще получи подкрепа. Там сме в коалиция с политическа партия ГЕРБ като нашият кандидат ще бъде единствен от тази коалиция, заяви още Румен Христов.

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ  също взе решение  Емил Кабаиванов да бъде единствения кандидат на СДС и ГЕРБ.

Кабаиванов тръгва към трети пореден мандат. В средата на август неговата кандидатура за кмет на Карлово бе издигната от местната  коалиция, която в продължение на десетина години стои категорично до него . Тя е „Обединени за нашата общината“ и в продължение на два поредни мандата около нея се сформира и мнозинството в Карловския общински съвет.

В предстоящите избори за местна власт в община Карлово коалиция „Обединени за нашата община“ и ПП ГЕРБ ще излязат с две листи за общински съветници. Листата на ГЕРБ ще води общинският координатор на партията Данка Люртова, която досега е заместник-кмет на Карлово с ресор строителство.

 В листата на „Обединени за нашата община“ влизат знакови лица от местния парламент като адвокат Тошко Стоев, д-р Иван Моллов, д-р Стоянка Делевска.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?