Следвайте ни

Общински съветник от Карлово спаси давещо се дете

viber icon

Общинският съветник от НФСБ в Карлово Иван Шишков е спасил давещо се момче в морето край Шкорпиловци, съобщи „Подбалкански новинар“ Мъжът е станал свидетел на това как 11-12-годишно дете започва да се дави в морето, веднага се притичал на помощ, подал му ръка и го извадил на брега. Така, с бързата си и адекватна намеса успял да предотврати ужасния инцидент.

Момчето е изпратило писмо до редакцията на „Подбалкански новинар“, с което благодари на спасителя си. „Казвам се Стоян Ангелов Стоянов и искам чрез вашата медия най-сърдечно да благодаря на г-н Иван Шишков за неговата адекватна намеса. На 7 август тази година на плажа в Шкорпиловци той ме извади от морето, когато вече се бях нагълтал с вода и се давех. Благодаря от мое име и от името на майка ми“, пише в писмото благодарното момче.

Иван Шишков е лаконичен – смята, че не е направил нищо особено, просто е помогнал на едно дете. 

Спасителят е родом от Дъбене. Той е познат в региона на Карлово не само като общински съветник от НФСБ, но и като член на прочутата Дъбенска мъжка група, която изпълнява само български народни и възрожденски песни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?