1553

Няма забавяне на ремонта в Карлово, водата ще тръгне дори по-бързо

Във връзка със създалото се напрежение в град Карлово по повод изпълнението на обект „Реконструкция на водопроводната мрежа на гр. Карлово“  на 30 май 2023 година по инициатива на ВиК ЕООД Пловдив се проведе среща между представители на ВиК ЕООД Пловдив, Община Карлово и изпълнителя на обекта, ДЗЗД „Карлово 2020“. 

Това се казва в съобщение та "ВиК" -Пловдив и продължават:

Констатира се, че няма просрочване на строителните графици по договора от страна на изпълнителя ДЗЗД „Карлово 2020“, както и че няма просрочие на разрешителното за строеж, издадено от Община Карлово. Документацията, удостоверяваща това, е налична в Община Карлово и всеки заинтересован или засегнат може да се увери, че няма забавяне. 

Екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Пловдив“ в същото време се отнася с пълно разбиране за създалото се неудобство на живеещите на улица „Хан Крум“ и ул. „Земеделска“ от ремонтните дейности. Това е причината да се взе решение за максимално ускоряване на същите, като е поет ангажимент крайният срок за това да бъде  11.06.23 г.

В рамките на този срок ще бъдат извършени и 72 часова проба, за да стане възможна по най-бързия начин и  рехабилитацията на пътната настилка след това. Ангажиментите по този ускорен график се поеха в присъствието на екип на „В и К“ ЕООД Пловдив инж. Антон Гълъбов, заместник главен инженер, заедно с инж. Йордан Цемишев  и инж. Елен Писачев  , както и от страна на Община Карлово в лицето на инж. Й. Люртова и инж. Н. Цветков, двамата в качеството им на заместник кметове на Общината, както и на Д. Тодоров, председател на ОбС-Карлово. Гаранция за спазване на ускорените срокове от страна на фирмата- изпълнител пое инж. Румен Цанков, технически ръководител на обекта. 

Призоваваме жителите на Карлово, които търпят неудобство през периода до окончателното завършване  дейностите по този проект , да имат още малко търпение и разбиране.  На работната среща  „В и К“ ЕООД Пловдив и Община Карлово се договорихме да има ежедневен стриктен контрол върху изпълнението на дейностите по СМР, разписаните  срокове и качеството на изпълнението. 


  От ръководството на „Водоснабдяване и кщанализация „ ЕООД Пловдив

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ВиК

ВиК

31.05.2023 | 06:16

Все отбор юнаци.

Отговори
1 0
Манол

Манол

31.05.2023 | 06:14

Мамини сладурчета.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?