71

Молебен за защита от пожари отслужиха в Горското в Хисаря

Молебен за предпазване от бедствия и пожари бе отслужен в Държавно горско стопанство - Хисаря.  Инициативата е на директора инж. Добрин Иванов. Тя събра пожарникари, горски служители и ловци, сред които  директорът на ДГС  Панагюрище Петьо Тодоров, на Ловно сдружение „Средна гора“ Стоян Христев“, както и шефовете на Районната дирекция за ПБЗН в Пловдив Георги Мангараков и на хисарската пожарна Наско Илиев.

Молебенът за предпазване от пожари и бедствия стана традиция в ДГС Хисаря. Той се отслужва вече пет години поред в средата на август.

 

Ритуалът се съпровожда с приготвяне  и раздаване на курбан за здраве и в чест на всички, които са се  включили в потушаването на горските пожари на територията на стопанството през изминалата година.

 


Директорът инж. Добрин Иванов изрази своята благодарност за солидарността и съпричастността в погасяването на пожарите. Той  похвали  професионализма и отдадеността на горските служители, огнеборци и ловци.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Dimitar

Dimitar

21.08.2022 | 19:15

Услуги за селскостопански и индустриални инвестиции Нашата финансова институция има за цел да подпомага финансово фермерите, като им предоставя финансиране. офертите са налични от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане до 30 години. Свържете се по имейл. [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?