Следвайте ни

Коледната елха в Карлово грейва на 4 декември

viber icon

Елхата на Карлово грейва на 4 декември, от общината вече отправиха покана към гражданите да се съберат край  украсеното коледно дърво пред читалище "Васил Левски" малко преди 17.00 часа. Ритуалът е чакан  и от децата, и от възрастните. А присъстващите ще се насладят на концерт на Военния духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада. Началото на празничните светлини ще бъде дадено в 17.00 часа.  

Празничните коледно-новогодишните прояви в Карлово започват на  1 декември с базар на местните занаяти, той   ще продължи до 6 януари 2020 год. в туристически комплекс „Старинно Карлово”.

Читалище “Васил Левски“ също кани гражданите на концерт „В очакване на Коледа“ на 11 декември от 18 часа в зрителната зала.

Карловската школа по изобразително изкуство „Арт колорит“ ще представи коледна изложба на 16 декември от 17:30 часа в Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“.

Малки и по-големи ще посрещнат Дядо Коледа на Централния площад на 17 декември в 16 часа. 60 минути преди това ще започне детското веселие „Коледна магия”, а от 18 часа е специалният концерт на танцово студио „Ла Кукарача“ в Камерната зала на читалището.

Победителите в конкурса „Моето писмо до Дядо Коледа“ ще бъдат обявени на 18 декември от 13:30 часа в Камерна зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“.

Фолклорният концерт „Тебе пеем, Бога славим“ с участието на колективите при карловското читалище и приятели е на 18 декември от 19 часа в Зрителната зала.

На 19 декември от 18 часа в Камерната зала на читалището ще се състои коледният концерт на музикална школа „Карловойс“ при Военен клуб-Карлово.

От младежите за децата на община Карлово ще има с Дядо Коледа и Снежанка занимателни коледни игри с награди, музика, песни и танци.

Коледуването в Карлово „Добре сме ти гости дошли“ ще е на 28 декември от 11 часа в Бухаловия хан на туристически комлекс “Старинно Карлово“.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?