Следвайте ни

Кметът на Сопот намери решение за болница „Иван Раев“

viber icon

Досегашният управител д-р Стефан Анастасов ще подпише споразумение за удължаване на договора му за управление за срок от 90 дни

Преговорите между Община Сопот и д-р Анастасов, директор на болница "Иван Раев", постигнаха положителен резултат и здравното заведение няма да остане без управител. 

„След тежки преговори, които продължиха повече от седмица, се стигна до разбирателство и компромисно решение за удължаване на договора за управление с 90 дни“, каза още Дойнов.

Това е временно решение и през този период  трябва да се проведе конкурс и завърши процедурата за избор на управител. Всички страни в тези разговори са убедени, че Сопот не трябва да остава без болница, както и че само чрез ефективен диалог здравното заведение ще бъде изведено от тежката финансова ситуация.  

"Ситуацията е изключително тежка. Радвам се, че постигнахме разбирателство. Това е първата крачка и се надявам да продължим заедно в условията на конструктивен диалог.", заяви Деян Дойнов. 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?