Следвайте ни

Кметът на Сопот готов да освободи от наеми затворените обекти

viber icon

Кметът на Сопот Деян Дойнов  ще внесе докладна записка в Общинския съвет  с предложение за освобождаване от заплащането на наемна цена по действащи наемни правоотношения на физически и юридически лица - наематели или ползватели на общински нежилищни имоти на територията на Община Сопот, които са  преустановили дейността си вследствие на въведените противоепидемични мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, за периода на действие на ограниченията. 

Наемните цени, заплатени за периода на действие на ограниченията, да бъдат прихванати от следващи дължими наеми. 

За да се случи това в срок до 31.12.2020 г. заинтересованите лица трябва да подават в деловодството на Община Сопот заявление в свободен текст, към което прилагат декларация по образец. 

Кметът на Общината ще се  произнесе по подадените в срок заявления до 15.01.2021 г. с мотивирана заповед, с която приема или отхвърля исканията за освобождаване от заплащане на наемна цена.  

Смятам, че в момента трябва да бъдем съпричастни и да покажем единство в действията си, заяви Деян Дойнов. Предстои решение на Общински съвет Сопот по внесеното предложение, каза още той.  

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?