2374
Следвайте ни

Кметът на Сопот Деян Дойнов с личен пример при монтирането на нова детска площадка

viber icon

Нова детска площадка ще събира хлапетата в Сопот. Тя бе изградена със средства от общинския бюджет, а в монтирането на съоръженията  и този път участват кметът на общината Деян Дойнов. Той дава личен пример в изграждането на новите обекти в Сопот още преди избирането му за кмет на общината в първия му мандат през 2015 г. Дойнов е убеден, че така увлича сопотненци да правят добро и пазят изграденото, сподели той пред „Марица“.

Новата детската площадка се намира в западна част на града в парка пред ВМЗ ЕАД.

Дойнов публикува снимки от работата на  общинските работници и доброволци при изграждането на детската площадка. Едновременно с това той призова съгражданите си да пазят съоръженията, да не ги трошат, защото те са за децата на Сопот. Призивът на кмета, макар и в едно изречение, не е случаен – в Сопот върлуват вандали, които непрекъснато разбиват и разрушават паметници, навесите на автобусни спирки, детски площадки.

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?