Следвайте ни

Кметът на Карлово затегна още мерките

viber icon

Да не се събират повече от две лица на обществени места като спазват дистанция от 1.50 м, разпореди кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов с нова заповед за затягане на мерките срещу коронавируса. Това се отнася както за малолетни и непълнолетни деца, които играят в парковете и градините, така и за възрастните над 60-години, които влизат в помещения и външни площи, в които се предоставят  разрешените в тази ситуация  услуги.

Кабаиванов разпореди още гражданите на възраст над 70 години да се самоизолират и стриктно да спазван санитарно –хигиенните норми.

Самотно живеещите и трудно подвижните лица и тези, които нямат близки и роднини в населеното място при нужда да се обаждат на телефон 0335 /99200 - РУ на МВР Карлово за оказване на помощ.

Кметът на Карлово задължи шофьорите на таксиметровите автомобили да са оборудвани с предпазни маски, ръкавици и дезинфектанти.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?