Следвайте ни

Кметът на Карлово участва в честванията на Военна академия "Георги С. Раковски"

viber icon

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов  участва в честванията, посветени на патронния празник на Военна академия „Георги С. Раковски“, и в научната конференция с международно участие „Георги Стойков Раковски – 200 години безсмъртие“. Проявите се състояха на 13 и 14 април в София.

Кабаиванов поздрави лично генерал-майор д-р Груди Ангелов - началник на Военна академия. „Приемете моите и на ръководството на община Карлово поздравления по повод 14 април - патронен празник на Военна академия „Георги С. Раковски“ и 109 години от създаването на най-старото висше военно училище в страната! Пожелавам на ръководството, преподавателския състав и студентите в академията здраве и успехи в личен и професионален план. Продължавайте да прилагате дългогодишните традиции във висшето образование, съчетани със съвременните концепции в областта на сигурността и отбраната. Вярвам, че отличното взаимодействие между ВА „Георги С. Раковски” и Община Карлово ще продължи с цел реализиране на родолюбивите и патриотични инициативи, които подехме.“, каза д-р Кабаиванов.

От името на ръководството на общината, пред паметника на Георги Раковски бе положен венец.

На  честването присъстваха висши военнослужещи и представители на държавни институции.

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?