Следвайте ни

Кметът на Карлово наблюдава „Балканска стена 2020“ с Румен Радев и Каракачанов

viber icon

Военнослужещите от 61-ва Стрямска бригада показаха висок професионализъм и истинска отдаденост при упражняване на служебните си задължения.  Те демонстрираха възможност да реагират в сложни ситуации  и отлична работа с бойната техника, висока подготовка при стрелбите. Това заяви кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, след като близо три часа наблюдава  учението „Балканска стена 2020“ на полигон „Корен“ край Хасково заедно с президента Румен Радев, министъра на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната адмирал Емил Евтимов.      

Учението е планирано преди близо година и е най-голямото от последните 20 години. Темата е „Участие на 61-ва механизирана бригада в отбранителна операция на Сухопътния компонент.“ В него участваха 3000 военнослужещи и стотици единици бойна техника.

Учението се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки от страна и на военнослужещите,  и на наблюдаващите, заяви още кметът на Карлово.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?