Следвайте ни

Карловските съветници избраха за свой председател Доньо Тодоров от ПП ГЕРБ

viber icon

Доньо Тодоров, директор на основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Карлово е новият председател на Карловския общински съвет. Той бе избран по време на първото заседание на новия общински съвет по предложение на групата на ПП ГЕРБ, към която принадлежи и самият той. Доньо Тодоров събра 21 гласа, 12 гласа получи другият кандидат за поста адвокат Тошко Стоев.  В своето обръщение към колегите си Доньо Тодоров прикани към конструктивна работа в името на гражданите на община Карлово. 

Преди това кметът на общината д-р Емил Кабаиванов, общинските съветници и избраните кметове на населени места от община Карлово положиха клетва за встъпване в длъжност.

Заседанието откри изпълняващият длъжността областен управител на област Пловдив Евелина Апостолова  и бе ръководено от най-възрастния общински съветник Тани Пимпилов. Водосвет за здраве и благоденствие отслужи архиерейски наместник на карловска духовна околия иконом Марко Тодоров.

В своето обръщение към всички присъстващи и към гражданите на община Карлово д-р Емил Кабаиванов отбеляза: „Уважението към нашите съграждани е най-важно. Кметове ще има, общински съветници ще има. Мандатите са кратки. Но Карлово, всички селища от Калофер до Клисура и България са най-важни. За тях ние трябва да работим. Да не бъдем от различни страни, а да бъдем от една страна – страната на гражданите на Карловска община. Винаги да помним как са работили за България    Апостола на свободата, неговите съратници и най-големите български дарители .

Следващото заседание на Общинският съвет ще бъде на 14 ноември от 10.00 часа, обяви Доньо Тодоров.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?