Следвайте ни

Карловецът Пламен Славов става заместник-министър на културата

viber icon

Карловец става заместник-министър на културата. Доц. д-р Пламен Славов е едно от емблематичните лица на града на Апостола - историк, политик и общественик, който е с безспорен авторитет.

Той е историк, възпитаник на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ От 2005 г.  е преподавател във философско-историческия факултет на  Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, там е доцент по история на религиите, освен това е доцент по  национална сигурност във Висшето училище по икономика и сигурност в Пловдив. Автор  е на две монографии за поклонничеството в православието и исляма и на публикации за етнорелигиозните отношения в България и взаимоотношенията между българската държава и вероизповеданията в страната.

Пламен Славов бе народен представител в 38-то, 40-то и 42-рото Народно събрание от Коалиция за България. В различните мандати е бил член на парламентарните комисии  по образованието и науката и  по правата на човека и вероизповеданията, както и председател  на комисията по вероизповеданията и парламентарната етика.

 Пламен Славов бе заместник-кмет на Карлово, председател на Общинския съвет, както и общински  съветник в няколко мандата. 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Реалист

Реалист

12.05.2021 | 00:35

То, майната му какъв цвят е служебното правителство. По-важното е че, президентът ги слага за статисти! Да има някакво керли-верли правителство до изборите и тва е. Само да не е ГЕРБ на власт. Малко се вдигна стандарта на живот с Гербавото правителство и сега ще следва продължителен застой. Големи сме БОКЛУЦИ!!! Всички закони които се гласуват от НС са плод на АЛЧНОСТА не на разума. Президентът, защо не ги скастри като гласуваха да си увеличат заплатите. За това ли ходихме да гласуваме???????????

Отговори
6 4
бсп

бсп

11.05.2021 | 22:18

Да ви е честито ЧЕРВЕНОТО правителство !

Отговори
5 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?