2374
Следвайте ни

In memoriam: Хисаря се разделя с бившия началник на полицията Иван Иванов

viber icon

Хисаря се разделя с един от своите забележителни съграждани. След дълго боледуване вчера в дома си е починал бившият началник на Районното управление на полицията Иван Иванов.

Иван Иванов посвети над 30 години от живота си на работата в Хисарската полиция. Близките, колегите и приятелите ще го запомнят като енергичен, амбициозен и добър професионалист, но преди всичко като добър човек и верен пирятел.

Той е завършил специалност химия в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", но започва работа в Детска педадогичска стая към РПУ - Хисаря и така се посвещава на професията като расте в кариерата. При рокади в МВР е пенсиониран неочаквано през 2014 г.

През тези години и до последния си час Иван Иванов следеше отблизо обществения живот в община Хисаря, живо се интересуваше от решенията на местната власт и развитието на общината и имаше своите амбиции и мечти за региона.

Погребението ще се извърши на 14 декември, вторник, от 13.00 часа в гробщния парк на квартал "Веригово" в Хисаря.

Поклон пред паметта му!

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Петров ,П.П.

Петров ,П.П.

15.12.2021 | 11:10

Добър човек !Поклон !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?