49

Гюрай Мурадов официално стана шеф на съда в Карлово

Съдия Гюрай Мурадов официално встъпи в длъжност като ръководител на Районния съд в Карлово. На тържествената церемония в Съдебната палата,  в присъствието на целия колектив на съда, председателят на Окръжния съд вПловдив съдия Розалия Шейтанова му пожела здраве и успехи в отговорната работа на административен ръководител, като благодари за свършеното и на досегашния председател съдия Асима Вангелова.

Съдия Мурадов е завършил право в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, от 2000 г. до 2016 г. е прокурор в Районна прокуратура – Карлово, като в периода от 2005 до 2015 г. е административен ръководител - районен прокурор на прокуратурата. От март 2016 г. е съдия в Районен съд – Карлово. Има ранг „съдия във ВКС и ВАС“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Срам! Срам! Срам!

Срам! Срам! Срам!

30.09.2022 | 17:32

Как може бе господа? - А де, и аз, питам как може?, да назначат етнически турчин за шеф на съда в родния град на Васил Левски!!! Срам и позор!!!

Отговори
4 1
Котка

Котка

01.10.2022 | 20:00

Не се залъгвай - те там са си такива - любители на фесове и маанета. Де що е имало нещо свястно, турците са го избили. Останали са само кирякстефчовци.

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?