Следвайте ни

Градът на Ботев потъна в боклуци СНИМКИ

viber icon

Калофер тъне в боклуци и немара, грозните гледки започват още от входа на града с паметника на Калифер войвовода и са на няколко от най-посещаваните места. Затова алармира в писмо до „Марица“  пловдивчанинът Чило Попов. Той илюстрира впечатленията си и с поредица от снимки. Сигналът на пловдивчанина е насочен към общинските служители. Ето какво разказва Чило Попов.

В неделя , 15.11.2020 г., посетих гр. Калофер, а първата ми спирка беше малкият парк с паметника на входа на града. Бих искал да ви обърна внимание на неугледния, неподдържан и замърсен вид на целия район! Имайки предвид, че това е входът на града, за мен това е недопустимо. Замърсяванията и боклуците са навсякъде, а много от структурите са изпочупени. Люлките са опасни за здравето на децата! Чудя се на никого ли това не е направило впечатление или просто такъв е стилът Ви на работа... Изпращам ви и снимки. Ако си направите труда да изминете 20 метра от входа на парка до близкото дере и погледнете надолу, ще видите купчини изхвърлени строителни отпадъци, непочистени сигурно с години и замърсяващи околната среда и подпочвените води. Мисля, че Калофер се гордееше освен с историята си и с чистата си и опазена природа, еко пътеки и т.н.

Във връзка с евентуални действия, които смятате да предприемете, ви напомням, че този който иска да свърши работа, предприема незабавни мерки, а този, който не иска, си намира оправдания.
Непосредственото бъдеще ще покаже за мен към кои се числите Вие“, пише още пловдивчанинът.

 

 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?