Следвайте ни

Фондация "Бербатов" хареса 10 талантливи деца от Хисаря

viber icon

Талантливите деца на Хисаря, които са номинирани за горди членове на фондация „Димитър Бербатов“  вече са десет. Най-новото попълнение е дуетът Теодорова Тодорова и Недялко Юнаков, както и Ванеса Дечева. Теодора и Недялко са вокален дует, който печели конкурс след конкурс. Те са от училище „Св. Климент Охридски“,  Недялко е в трети клас, а Теодора в четвърти. А техен ръководител  в музиката е Иван Димов, учител по музика в Хисаря, откривател и създател на детски таланти и ръководител на сдружението  за млади таланти в Хисаря „Петнадесет лалета“.

Последната голяма изява на Недялко и Теодора, оценени с първо място  бе музикалната и танцова олимпиада, организирана от Балканския алианс Белград-София и World Arts Dance Alliance – Москва. Олимпиадата се проведе онлайн през 2020 г.

Те са сред най-добрите в конкурса „Песенна палитра“ в Карлово и конкурса за забавна песен на фолклорна основа, който се провежда в Димитровград.

Освен пеенето Недялко е запален по футбола, а Теодора е талантлива танцьорка на народни хора.

Дебют в голямото семейството на фондация „Димитър Бербатов“ направи и Ванеса Дечева от Хисаря. 

 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?