49
Следвайте ни

Фирми в Подбалкана обявиха 30 свободни места за шивачки

viber icon


Общо тридесет свободни места за шивачи или шивачки търсят две фирми в Подбалкана. Изискванията на работодателите са кандидатите са имат основно или средно образование. Едната от фирмите, която предлага работа на десет човека, поставя условието желаещите да постъпят да имат поне една година стаж по специалността. 
Другата най-търсена професия в региона е електромонтьор. За нея са обявени пет свободни места.
Трима работодателите предлагат общо пет свободни места за шофьори.

Две от фирмите  предлагат работа на водачи на тежкотоварни камиони. Останалите трима търсят шофьори на лекотоварни таксита.
От Бюрота по труда в Карлово съобщават, че има предложения за  работа по проект „Заетост за теб“. По този проект има три свободни места за санитари, кандидатите трябва да имат основно или средно образование.


Шанс за работа имат и незаетите висшисти. Търсят се двама  електроинженери със специалност електроника , електротехника, АЕ, компютърни умения, две медицински сестри, педагог, възпитател и социален асистент.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?