71

Емил Кабаиванов: Изборът на хората за кмет на община Карлово ще е морален

Кандидат за кмет на община Карлово от местната коалиция СДС /Атака, ДБГ/ и подкрепен от ПП ГЕРБ, д-р Емил Кабаиванов направи изявление пред медиите преди изборите в неделя. В него той призова гражданите да направят морален избор, а не математически сбор на гласовете за кандидатите. Ето какво каза още д-р Кабаиванов:

„За съжаление за сглобката се оказах прав. Събитието от вчера и от днешния ден показват едно - че кукловоди, познати от близкото минало, които провалиха двама мои предшественици, отново се опитват да реализират своите лични амбиции и да дойдат на власт. За съжаление участниците в тази сглобка не осъзнават това. Но ние гражданите на община Карлово, които не сме забравили годините назад, знаем какво могат тези хора – могат да оставят общината в разруха, в задължения, администрацията, в която едни с други не си говорят колеги и експерти. Ние знаем, не сме от вчера.

На всичкото отгоре сглобката е направена като опит за математически сбор на гласовете. Изборът на нашия глас не е математически сбор. Той е морален. Затова аз съм убеден, че в неделя ние ще опровергаем тези кукловоди и няма да позволим община Карлово да бъде хвърлена в неизвестност. 

Изборът няма да бъде политически и мажоритарен. Изборът ще бъде между стабилно и предвидимо управление  каквото предлагам аз в моята програма и това, което съм правил в годините на този мандат и преди това, и управление с неясни цели за общината, но с ясни лични амбиции на кукловодите на тази сглобка. За гражданите сглобката може да донесе само една коалиция на излъганите.

Мандатът, който си тръгна беше труден, необичаен - с двете години ковид и всички мерки и рестрикции, свързани с тях, и зарази тежките наводнения, които ни сполетяха през месец септември милата година. Работихме  усърдно, за да почистим наводнените села. Ще работим още по-усърдно и в следващия мандат. А доказателството, че сме работили добре е фактът, че в две от наводнените села на първия тур спечелиха кандидатите, издигнати и подкрепени от мен.

Имахме  и проблеми с реализиране на проектите за подмяна на водопроводи на седем улици, породени от бавната и лоша работа на ВиК – Пловдив. Бях откровен с вас, и ядосан за забавянето и поисках оставката на ВиК – Пловдив. Няма да позволя, независимо кое държавно ведомство не си върши работата, да  създава неудобство на гражданите на община Карлово.

Но който не работи, той не греши.

Остават броени часове до вашия избор в неделя. Досега правихте мъдър избор, който позволи община Карлово да бъде в перфектно финансово състояние и с най-много санирани блокове, община, която има множество спечелени и реализирани европейски проекти. Убеден съм, че вашият избор ще бъде морален, общината да се управлява отговорно, прозрачно и ефективно, затова разчитам на вашата подкрепа за моята кандидатура в неделя ,защото тя гарантира стабилно и истинско управление в интересна вас, гражданите а община Карлово. Убеден съм в това“.

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 3 оценки
1/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?