Следвайте ни

До Карлово: Младеж кълне българите във Фейсбук, осъдиха го

viber icon

28-годишният Н.К. от карловското село Богдан си позволи да обижда на етническа основа и да се заканва на българите в социалните мрежи. Той е публикувал клип с цинизмите във Фейсбук, който бързо се разпространил. Граждани са подали сигнал в полицията в Карлово, след което е започнало разследване. 

Така се е стигнало до задържането на мъжа и изправянето му пред съда. 
По споразумение на прокуратурата и адвокатите на обвиняемия, одобрено от Районен съд – Карлово, му е наложено наказание от 5 месеца „лишаване от свобода“  условно с 3 години изпитателен срок, глоба в размер на 2 500 лева и обществено порицание.

Определението на Районен съд – Карлово е окончателно и е приведено в изпълнение.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дедо Банго

Дедо Банго

28.01.2021 | 05:51

Ся, Нито един от коментиращите не е. ходил в село Богдан...хубаео, уютно българско село.. Манго сгрешил, ми Манго ще си плати.. К'во се песните толкова.. присъда има.. общественото порицание май беше и преди присъдата.. ама и вие сте едни и.. момчето ще слуша вече!

Отговори
0 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

27.01.2021 | 17:53

Какви са тези закони бе.Какво е това порицание бе.Искате да мине от приказки на убийства ли и чак тогава да вземете по-сериозни мерки.Този б.оклук живее в България,яде български хляб и си позволява да обижда и заплашва българи.Да така е,защото се чувства недосегаем и защитен от държавата с такива смешни порицания.

Отговори
3 0
Хаха

Хаха

27.01.2021 | 14:51

Значи на нищо не сте го осъдили. Глобата няма да плати, щото е безработен и "беден", в затвора няма да ходи, след две-три години говедото ще е вече дядо и ще плюска все повече от нашите пари.

Отговори
7 0
Мангасарян

Мангасарян

27.01.2021 | 13:49

На този м.ангал главата да я няма! Ще има да се случват чудеса!

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай