71

Директорът и синдикатите: Подобряват се условията за труд във ВМЗ-Сопот

Ръководство и синдикати във ВМЗ  са единодушни, че обстановката в завода е спокойна. И двете страни съсредоточават усилията си върху производствените задачи и социалния пакет. Това стана ясно ден след като в Министерството на икономиката и индустрията се проведе среща между служебния министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов и представители на КТ „Подкрепа“ и КНСБ. Още днес  във ВМЗ-Сопот се проведе среща между ръководството на завода и представители на двете синдикални организации.

Тя премина в дух на разбирателство и взаимно уважение, бяха обсъдени проблемни и актуални въпроси, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В хода на разговорите бе констатирано, че обстановката в завода е спокойна и че сключените договори се изпълняват в срок. Ръководство, синдикати и работници съсредоточават усилията си върху производствената програма, както и върху изпълнението на строителната програма, която новото ръководство съвместно със синдикатите започна - така че да бъдат подобрени осезателно условията на труд, бе решено по време на срещата.

Обединени са и усилията на всички по отношение на подобряване организацията на работа и повишаване производителността на труда.

По време на разговорите синдикатите и ръководството бяха единодушни, че работата по изпълнението и разширяването на социалния пакет в завода, както и спазването на Колективния трудов договор ще продължи.  Те излязоха от срещата обединени и уверени, че поставените цели ще бъдат изпълнени в името на това ВМЗ да е стабилен и да се развива, съобщиха от пресцентъра на ВМЗ.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
хайде стига бе

хайде стига бе

20.08.2022 | 14:22

кви условия кви 5 лв.лятото адска жега,зимата кучи студ по някои цехове,дано е тъй както казвате.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?