49

Ден на отворените врати в 61-ва Стрямска бригада

Най-голямото и елитно съединение на Сухопътните войски на Българската армия  отваря вратите си за посещения на ученици и граждани на 27 април, сряда. Денят на отворените врати в 61-ва Стрямска механизирана бригада в гарнизоните Карлово и Казанлък е от 13.00 часа до 16.30 часа.

През това време  ще бъдат демонстрирани способностите на формированието в два идентични модула - посещение на стая на бойната слава; статичен показ на въоръжение, бойна техника и войсково оборудване; демонстрация на действия на пеши патрул при попадане в засада и демонстрация на преодоляване на препятствия в тактическа обстановка.  Тези демонстрации на техника и патрулиране и физическа подготовка може да се наблюдават от 13.00 до 14.30 часа и от 15.00 до 16.30 часа. 

Традиционно в навечерието на 6 май военните формирования от Сухопътните войски провеждат дни на отворени врати.  Събитията  са ориентирани към младежи и девойки, които са в началото на своя професионален път, както и към всички, които ценят традициите в Българската армия и имат интереси към професията военнослужещ.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?