Следвайте ни

Деца и младежи обновяват стадиона в Куртово

viber icon

Доброволци обновяват стадиона в карловското село Куртово. Проектът вече е в ход, след като младежкото сдружение „Млади, активни, креативни“ спечели награда на сдружение „БГ Бъди активен“- Пловдив  за предишна своя дейност - облагородяване на градско пространство. Децата и младежите, които участват в проекта, вече почистиха стадиона и прилежащите към него части. Те събраха отпадъците в кошове за разделно събиране, подарени от Сдружение “БГ Бъди активен”. Доброволците и кметът на селото Станимир Станчев поеха ангажимента, отделно събраните отпадъци да бъдат предадени за рециклиране, а да не попадат в общия контейнер. 

След почистването на мястото ще бъдат поставени нова тенис маса, баскетболен кош и въже за баланс - Slackline. Пейките и футболните врати ще бъдат боядисани, а теренът - отново очертан. След приключване на обновяването на стадиона ще бъде организиран малък празник с много игри и забавления и официално откриване.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?