Следвайте ни

Д-р Емил Кабаиванов участва в годишния конгрес на ЕНП

viber icon

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов започна разговори с колегата си от хърватския град Вуковар за побратимяване  на двете общини. Вуковар се намира в източната част на Хърватия на границата със Сърбия, с около 30 000 души население. Градът е най-голямото речно пристанище в страната, разположено при сливането на река Вука и р. Дунав. Във Вуковар се намира българско военно гробище на 1029 български войници, загинали по време на Втората световна война. 

Д-р Емил Кабаиванов, който е заместник-председател на СДС, участва с право на глас в годишния конгрес на Европейската народна партия /ЕНП/ на 20 и 21 ноември в хърватската столица Загреб.

В първия ден от форума делегациите на СДС и на ГЕРБ подкрепиха за президент на ЕНП Доналд Туск, който напуска поста председател на Европейския съвет. Делегациите на СДС и ГЕРБ ще гласуват за номинацията на българския евродепутат Мария Габриел за заместник-председател на ЕНП.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?