46
Следвайте ни

Д-р Емил Кабаиванов с награда "Кмет на годината" за култура и туризъм

viber icon

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов бе отличен в категория „Туризъм и култура“ в престижната класация „Кмет на годината“ на изданието КМЕТА.бг.

Гражданите имаха възможност да номинират ръководители на местни администрации в седем категории: „Кмет на годината“, „Кмет на гражданите“, „Градска среда“, „SMART CITY“, „Туризъм и култура“, „Зелена община“ и „Спорт и младежки инициативи“.

Наградите бяха връчени за девета поредна година на церемония, състояла на 15 октомври т.г. в зала „Джон Атанасов“ в София Тех Парк. От името на д-р Кабаиванов отличието получи Йордан Халаджов – директор на дирекция „Специализирана администрация“ в Община Карлово. „Това е награда за всички карловци и за екипа на общинската администрация. Надявам се Карлово да продължи да се развива като известна туристическа дестинация.“, каза Йордан Халаджов.

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

награда за Кабата

награда за Кабата

18.10.2021 | 20:05

за какво за най умелото присвояване на средства

Отговори
1 0
стар, пиян, беззъб седесар

стар, пиян, беззъб седесар

18.10.2021 | 18:14

Направо награда за културизъм!

Отговори
2 0
Културен глист

Културен глист

18.10.2021 | 17:17

Знаем го Най културния турист Толкова културно се изнася от кабинета на Кметсвото и става турист че всеки кмет по света може да му завиди Плазмодий Цръв

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?