Следвайте ни

Д-р Емил Кабаиванов обяви проект за водния цикъл и обновяване на улици в Клисура

viber icon

В Клисура стартира първият етап на проекта за водния цикъл на града, дейностите започват на 21 октомври. Това съобщи на среща с жителите на възрожденското градче кметът на община Карлово и  кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов. Десетки жители на Клисура дойдоха на срещата, за да разговарят с д-р Кабаиванов за развитието на града и общината в следващите четири години. 

На 21 октомври в Клисура пристига звено за маркиране, а няколко дни по-късно земекопна машина  ще започне работа и ще подготви трасетата за полагане на новите тръби, заяви Кабаиванов. Ще сменим водопроводите на улиците «Нягол Бояджийски», «Розова долина», «Средногорски партизани», «Даскал поп Войно», «Панайот Волов» и част от ул. «Рашко Блъсков», обясни той.

Безспорно водният цикъл е един от нашите приоритети, но хората поискаха да разберат какво възнамерявам да правя, подкрепян от мнозинство в следващия Общински съвет, обясни  д-р Емил Кабаиванов.

Ще започнем  и реализацията на проекта за ремонт и оборудване на ДГ "Ана Козинарова", каза още той. В детското заведение ще бъде подменен изцяло кухненския блок, тъй като той обслужва както  местната детска градина, така и нейните филиали в Розино, Христо Даново и Кърнаре. 

Ще бъде поставена  пътна настилка на улиците  «Нягол Бояджийски», «Розова долина», «Козница» и «Нейчо Калъчев», ще бъдат монтирани още 5 камери за видеонаблюдение.

 

Домакин на срещата, в която участваха десетки клисурци бе досегашният кмет на Клисура Генка Тодорова, която се подкрепя за нов мандат от коалицията, която издигна Кабаиванов като кандидат за кмет на общината в тези избори.  

Генка Тодорова  припомни, че  кметството и общината обновиха площад "Пазарището". 

Бяха поставени пътни ивици и павета, положени бяха канализационни тръби на улиците "Пресвета" и "Стара планина". 

Бяха благоустроени с настилка  улиците "Клисурска комуна", "Стряма" и "Средногорски партизани".

Ремонтирани бяха покривите на киносалона, на малката зала в читалището и на пенсионерския клуб. 

В Клисура вече има монтирани 6 камери за постоянно видеонаблюдение. Изградена бе  детска площадка и фитнес зона  на открито.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?