71

Д-р Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово: Денят ми започва с кафе и вестник "Марица"

Може да звучи старомодно, но за мен денят започва с кафе и „Марица“. Шумът на хартията, ароматът на кафето, мирисът на печатарско мастило, та дори и черните петна по пръстите ​- това ме прави щастлив. Защото знам - в „Марица“ ще намеря всичко най-важно от вчерашния ден. И отзиви за работата ми като кмет, и основните новини от България и света, и сериозни четива на политически и икономически теми. Кафето и вестникът ми действат еднакво ободряващо ​-кофеинът изостря сетивата ми, добрите четива ​- ума ми.

10 000 броя. Това са 10 000 дни. Това са стотици хиляди страници, милиони часове усилен журналистически труд, тонове печатарско мастило. За да може всеки ден пощальонът, секретарката ми или някой сътрудник да ме посрещне с усмивка: „Вестникът Ви, г-н Кабаиванов!“. И да ме зарадва. Не само мен, а и хилядите читатели.

Вестник „Марица“ не е просто вестник. Той е фар. По него си сверяваме курса. Когато искам да задам посока ​- пращам материал в „Марица“. Защото знам -посланията ми ще стигнат до всички.

След още 10 000 броя вероятно вече няма да съм кмет. Но е сигурно - ако съм жив, ще продължавам да чета „Марица“. Дори и да ми забранят кафето…

Честит празник!

Д-р Емил Кабаиванов, 

​кмет на община Карлово

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?