83

"Боклук, ще те убия!" направи мъж за резил пред цяло село

Нервак от карловско село си спечели условна присъда и обществено порицание след заплаха за убийство. Мъжът се скарал жестоко с жената, с която живеел. Когато спорът ескалирал, той си изпуснал нервите и я заплашил, че ще й отнеме живота с думите: "Боклук, ще те убия!".

Жената се уплашила, че той има реалната възможност да осъществи намеренията си. Затова подала сигнал в полицията. Мъжът бил задържан, а малко по-късно се сдобил с официално обвинение както за заплахата, така и за хулиханската проява.

Изправен пред съда той изразил съжаление за постъпката си. Успял, да сключи споразумение с прокуратурата, което е одобрено от магистратите. Според "сделката" мъжът е осъден на по четири месеца условно и за двете провинения, с три години изпитателен срок.

В крайна сметка му е определено едно общо най-тежко наказание - 4 месеца затвор условно, с три години изпитателен срок. В споразумението влиза и обществено порицание - съдебният акт ще бъде залепен на информационното табло на кметството в карловското село.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Аз, и моята жена

Аз, и моята жена

29.12.2022 | 08:21

Ей, майката си еб*ло...

Отговори
5 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?