Следвайте ни

Безработна опитала да отвлече дете от карловската болница

viber icon

Безработна жена опитала да отвлече момиче от МБАЛ „Д-р Киро Попов“ в Карлово, научи „Марица“. Пишман похитителката била хваната в крачка и не успяла да довърши започнатото. Тя била изправена пред съда, като спрямо нея е взема мярка за неотклонение „подписка“.  Благодарение на защитника си, жената успяла да се споразумее с прокуратурата за условна присъда. Споразумението е одобрено на заседание на Окръжния съд в понеделник – похитителката е осъдена на три години затвор, като назаканието за отлага за изпитателен срок от пет години. Ще трябва да плати и разноските по досъдебното производство. 

Случката се разиграла на 6 ноември 2018 година. Около 11.00 часа безработната жена опитала да отвлече момиче от Акушеро-гинекологичното отделение към МБАЛ „Д-р Киро Попов“ в Карлово. Опитът ѝ, обаче, се увенчал с неуспех, тъй като била забелязана. Заснета е и от камерите в лечебното заведение. Повикана била и полиция, която отвела пишман похитителката.

Жената има чисто досие и не е омъжена.  Тя е признала вината си и сама е пожелала да се постигне споразумение. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?