49

Академията за мода отличи Лиа Каменова със "Златната игла 2023" за най-добър млад дизайнер

Академията за мода с председател проф. Любомил Стойков връчи отличието „Златна игла“ на Лиа Каменова от Карлово . Това стана по време на тазгодишния  ревю-спектакъл  на Академията за 2023 г. Лиа Каменова получи наградата  в категория “Най-добър млад дизайнер”.

 В ревю-спектакълът “Златна Игла 2023”, тя,  заедно със своят моден бранд REFLET, представи колекция, вдъхновена от новият начин на живот.

Благодаря на целият екип на REFLET, за подкрепата, за неуморният труд и творчество. Продължаваме да вдъхновяваме с красота и да рециклираме с история, сподели за “Марица“ младата дизайнерка.

Тя подчерта, че тази награда е за всички, които следват пътя на REFLET.

Лиа е потомка на два известни карловски рода, неотдавна тя завърши моден дизайн в Страсбург, Франция и още с дипломната работа тя заяви своите възгледи за света и таланта си да създава мода.  

На бляскавото събитие миналата вечер модният бранд „РЕФЛЕТ“ (REFLET), с дизайнер Лиа Каменова, показа колекция от 10 дамски аутфита в деним мууд (denim mood), вдъхновена от новия начин на живот, уличната мода и настроението на дънковия плат и сребристите акценти.

„РЕФЛЕТ“ винаги са в добро настроение и смело пътуваме в бъдещето, запазвайки спомена на миналото, разказа дизайнерката. Тя допълни, че  „РЕФЛЕТ“ вдъхновяват с красота и рециклират с история.

Цялата колекция е изработена от стари дънки, защото за нас устойчивост е именно това - да пресъздадеш и да сътвориш нещо ново от старото.  

Това събитие за мен е сбъдната мечта, мина като един миг и усещането на сцената е повече от магично. Благодаря на професор Любомир Стойков, на целият му всеотдаен екип и на Академия за мода, които вече 29 години случват това престижно събитие, каза още Лиа Каменова.

Като носител на "Златната игла" в категория “Най-добър млад дизайнер” тя пожела на всички млади хора в България да следват мечтите си, да творят и с малки стъпки да зашиват големи успехи, не само тук, но и извън пределите на нашата държава.

Бъдете винаги в добро настроение и с мисъл творете, за да ни има и в бъдеще, бе нейното пожелание към младите, които прохождат в избраната от тях професия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
---

---

04.12.2023 | 14:11

www.reflet.bg

Отговори
0 0
vikka

vikka

01.12.2023 | 16:29

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт:---- http://gg.gg/ketobg

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?