Следвайте ни

78 секции отвориха тази сутрин в община Карлово

Гласувам за  красив и зелен град Баня, каза първият избирател

viber icon

Гласувам за  развитието на град Баня,   очаквам повече внимание към благоустрояването и озеленяването, спечелване на повече европейски проекти. Това заяви  учителката Христинка Недялкова от Баня,  която гласува първа тази сутрин в своята 36-та секция.  Тя пусна бюлетините за кмет на Баня, за кмет на община Карлово и за общински съветници точно в 7.05 часа. Очаквам в Баня и в Карлово да бъдат привличани повече туристи. Желанието ми  е младите хора да остават да живеят и работят в Баня, в Карлово в своите населени места в общината, каза още тя.

В община Карлово са устроени 78 секции, от които две подвижни и една разположена в МБАЛ „Д-р Киро Попов“. Всички те отвориха точно в 7.00 часа и посрещнаха подготвени първите избиратели.

Броят на избирателите в община Карлово е 43 557, в Карлово те са 20 094. Броят на избирателите в кметствата на общината е 23 463.

В общината няма да избират кмет на населено място в шест села – Домлян, Куртово, Московец, Пролом, Марино поле и Мраченик. Там избирателите ще гласуват само за кмет на община и  за общински съветници.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?