Следвайте ни

Здравко Запрянов стана независим съветник 

Д-р Николов и Мюмюн Мюмюн са заместниците на председателя Таня Захариева

viber icon

Още на второто си заседание хасковският ОбС вече има независим съветник и това е Здравко Запрянов. Той влезе от близката до управлявалия Хасково 16 г. Георги Иванов  „Заедно за промяна“, на мястото на д-р Веселин Деливълчев. Запрянов е подал заявление в ОИК и стана независим съветник. Така „Заедно за промяна“ остана с двама съветници. 

Като съветници се заклеха Албен Манджуков и Мирослав Войников от ГЕРБ, които заеха местата на Динко Тенев и Щерьо Янев. 

Д-р Николай Николов от гражданската квота на ГЕРБ и Мюмюн Мюмюн от ДПС са заместници на председателя на ОбС Таня Захариева, решиха днес съветниците. 

Предложението на Камен Тодоров от БСП един от заместниците да бъде Маргарита Маркова не бе прието. Според правилника заместниците на председателя на ОбС са двама. 

Д-р Николов сподели, че се надява така да работи този съвет, че след 4 години жителите на общината да бъдат доволни. Мюмюн каза, че се радва да види млади хора в Общинския съвет. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?