112
Следвайте ни

Завърши ремонт на парк в Свиленград

viber icon

В експлоатация е въведен вече паркът в квартал "Капитан Петко войвода" в Свиленград след приключването на благоустрояването му, ​съобщиха от кметството. Ремонтът бе по проект на общината.

Жителите на квартала вече разполагат с обновени площи за отдих и игри на децата. На обекта е изградена нова площадка със съоръжения за деца до 12 години. На нея има люлки, пързалка и катерушка. Те са разположени върху покритие от ударопоглъщаща настилка. 

От общинската администрация допълниха, че са монтирани нови пейки, кошчета за отпадъци, дървена беседка с пейки и маса. Изградени са нови паркови алеи с настилка от бетонови плочи, а част от съществуващите са с възстановена настилка. Храстовата и дървесната растителност е почистена, а към подходите на парка е извършено затревяване. Инсталирано е и видеонаблюдение.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?