Следвайте ни

Затвориха част от хасковския бул. ‘’Освобождение’’ до 12 декември 

viber icon

От снощи е преустановено движението по бул. „Освобождение“, в участъка от кръстовището с ул.“Драгоман“ до кръстовището с бул.“Илинден“ в Хасково. Веднага след час пик автомобилният трафик беше пренасочен по вече утвърдения обходен маршрут.

Движещите се коли от бул.“Илинден“ към бул.“България“ се пренасочват по бул.“Илинден“-бул.“Васил Левски“- бул.“България“- кръстовище с бул.“Освобождение“;

Тези от бул.“България“ към бул.“Илинден“ се пренасочват по бул.“България“-бул.“Васил Левски“ – бул.“Илинден“- кръстовище с бул.“Освобождение“.

Причината за временната организация на движение по бул. „Освобождение“ е реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в участък от бул.“Освобождение“, от бул.“Илинден“ до ул.“Македония“. Разрешението за началото на строителните работи е от 08.10.2020 г., казаха от общината.

Временната организация на движение се въвежда до 12 декември 2020г. Водозахранването в района на строителните работи няма да бъде преустановено по време на строителните работи. Временно прекъсване  ще има при пускане в експлоатация на новия водопровод, за което гражданите ще бъдат допълнително информирани, казаха още от общината.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?