Следвайте ни

Заразени с коронавирус с отрицателни проби вече 

viber icon

Отрицателна, след няколко положителни, е пробата на короновирус на 39-годишната жена, интубирана в ОАИЛ на хасковската болница. Отрицателни са и осемте проби, взети от МБАЛ Хасково на 28 май. Шест от тях са втори контролни проби след първа отрицателна на мъжа, хоспитализиран в София след завръщането му от Нидерландия, и неговата съпруга; на мъжа от Свиленград; на две медицински сестри и лекарят от МБАЛ Хасково. Отрицателни са и двете проби на персонал, взети на същата дата от хасковската болница, съобщиха тази сутрин от Областния щаб.

През последното денонощие са взети 5 проби за наличие на коронавирусна инфекция на територията на област Хасково. Три от тях са на персонал и две на пациенти от МБАЛ Хасково. 

Към момента под домашна карантина в областта са 1281 лица.

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?