Следвайте ни

Бюрото по труда в Хасково с изнесен офис заради наплива

viber icon

Хасковското Бюро по труда има изнесен офис в сградата на общината. Там днес вече се регистрираха безработни. Както съобщихме, опашките от съкратени и прибрали се от чужбина пред Бюрото не секват вече дни наред. Въпреки възможността да се регистрират онлайн и до 14 дни след края на извънредното положение, хора  чакат по цял ден, за да могат по- бързо да получат обезщетения или помощи.

Помещението на партерния етаж от северната страна на общинска администрация е   предоставено безвъзмездно на Бюрото по труда в Хасково. Договорът е сключен  вчера и е за безвъзмездно ползване на недвижим имот-общинска собственост, съгласно чл.12, ал 3 от Закона за общинската собственост, чл. 13. Ал 2 от Наредбата за управление и разпореждане с общинска собственост, съобщиха от администрацията.

Офисът ще работи до намаляване на клиентопотока от освободени лица, чакащи за регистрация, но не по –късно от 31 май 2020 г. , казаха от общината.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?