Следвайте ни

Започват ремонт на стадион „Младост“ в Хасково

viber icon

Зелена светлина за ремонта на стадион „Младост“ даде днес общинският съвет на Хасково. Това стана, след като на заседанието си местните парламентаристи приееха учредяване на безвъзмездно право на ползване за срок от 20 години на част от спортното съоръжение. Така още другия месец може да започне ремонт на футболния терена.

Той ще бъде обновен с 800 000 лева от БФС. Инвестицията ще осигури на Хасково модерен терен за тренировки и подготовка на спортисти.

Процедурата по закон е финализирана и се очаква в следващите месеци покритиено на игрището да бъде изцяло сменено с изкуствена съвременна настилка, която е подходяща за мачове и тренировки.

Преобразяването на стадион „Младост“ ще продължи. С над 500 хиляди лева от бюджета на община Хасково ще бъде ремонтирана лекоатлетическата писта.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?