Следвайте ни

Започват номинации за  учител и ученик на годината в Хасково

viber icon

Започнаха номинаците за присъждане на отличията „За заслуги към образованието и културно дело“ в Община Хасково за постижения в образованието и културата за м.г. 

Аргументирани предложения за номинации, придружени с документи /награди, грамоти, отличия, препоръки, анкети, независими оценки и други/ се приемат в деловодството на Община Хасково и на ел. поща: [email protected]  или [email protected]  до 30.03.2021 г.

Предложенията следва да са изготвени:

-       за учителите – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети;

-       за културните деятели - от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

 

•      Наградата „Ученик на годината“ се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от месец май 2020г. до момента на номинацията. Номинациите във връзка със Статут на наградата „Ученик на годината“ се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на Община Хасково и на посочените ел. пощи [email protected]  или [email protected]   в срок до 17.05.2021 г. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?