25
Следвайте ни

Започва трета предизборна кампания,  агитират от 27 места в Хасково 

viber icon

 

 За трети път тази година ще има предизборна кампания. Тя започва на 15 т.м., а в община Хасково са определени 27 места, на които участниците в изборите за парламенти и президент могат да поставят агитационни материали. 

Местата са определени със заповед на кмета Станислав Дечев, партиите трябва да внесат депозит, който ще им бъде задържан ако не премахнат материалите  в 7-дневен срок след изборите. 

В заповедта се забранява поставянето на агитационни материали на по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която е изборното помещение. Забранява се поставянето им на автобусните спирки и електрическите стълбове, както и използването на държавния и общински транспорт за предизборна агитация. Не е позволено и унищожаването на агитационни материали, до приключване на изборния ден.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?