25

Започнаха ремонти на 21 общински сгради в Хасково

Започнаха ремонти на  21 общински сгради в Хасково и селата за 846 833 лв. Срокът за завършване е септември, съобщиха от администрацията на Станислав Дечев.

Ще се ремонтират училища, детски градини, кметства, спортни зали и др. Наложителен  ремонт започна на  покрива на ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково. Негова стойност е 160 614 лв. В хасковското училище  "СВ. Св.  Кирил и Методий"  ще се прави нова покривна хидроизолация на старата част, ще се сменя и настилката във физкултурния салон, а сумата, която ще бъде необходима за обновяването на това училище е 92 766 лв. Подмяна на покрив и ремонт ще бъде извършен и на училището в с. Долно Големанци. Ще бъдат ремонтирани и части от фасадата на Спортното училище. Предвидени са ремонти в спортни зали, читалища в града и селата и в сградите на кметствата.

Ще се ремонтират покривът  и котелно помещение към ЦПЛР  -  Обединени ученически общежития, кметствата в  Клокотница,  Книжовник, Николово  и Орлово. Също така   Камбанарията на Ямача, покривът на зала „Дружба“ и др. Част от обектите отдавна се нуждаят от обновяване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?