112

Зам.-директор на ГДБОП стана шеф на ОДМВР-Хасково

Един от тримата досегашни зам.-директори на ГДБОП - Любомир Николов, стана шеф на ОДМВР-Хасково. 

За рокадата пред личния състав  днес дойде да съобщи лично главният секретар на МВР Петър Тодоров. Досегашният директор Атанас Ненков, който заемаше поста от края на лятото м.г., става зам.-директор на звено за подпомагане към вътрешното министерство в София.

Старши комисар Любомир Николов започнал работа в системата на МВР през 2002 г. като сержант в СДВР. След 2003 г. заемал последователно длъжностите разузнавач в сектор "Икономическа полиция" Столичната дирекция и в сектор "Фалшификации" в ГДБОП от 2011 до 2013 г. После за двегодишен период . е преназначен на изпълнителска длъжност в отдел "Икономическа полиция“ към СДВР..  От 2016 г. последователно е заемал длъжностите разузнавач, началник сектор, началник отдел в ГДБОП и от юни м.г. стана заместник-директор на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност". През годините многократно е награждаван с писмени похвали, обявяване на благодарност, колективна и индивидуална парични награди, както и с почетни знаци на МВР III и II степен от министъра на вътрешните работи.

Със заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев за зам.-шеф на ОДМВР-Хасково временно е преназначен главен комисар Красимир Кирилов Тодоров, който е дългогодишен криминалист и също идва от столицата. Досегашният зам.-директор тук Николай Бакърджиев вчера е подал рапорт за напускане.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?