Следвайте ни

Заловиха в Хасково укриващ се, осъден за убийство при катастрофа 

viber icon

46-годишен, с влязла в сила присъда, е установен и задържан при специализирана полицейска операция на служители от ГДНП и ОДМВР- Хасково. Акцията е проведена днес на територията на града, съобщиха от полицията.  

Мъжът е с адресна регистрация в Омуртаг. За него е издадена Европейска заповед за арест и е обявен за издирване с червена бюлетина в Интерпол, заради присъда от 3 години и 6 месеца „лишаване от свобода“, постановена му от Окръжния съд в Стара Загора през 2018 г. за извършено престъпление по чл. 343, ал. 3, б. „б“, вр. чл. 342, ал. 1 и чл. 343в, ал. 1 от НК (причиняване на смърт при ПТП). 

Установено е, че мъжът пребивава в Хасково, където и е задържан. За случая е уведомен прокурор от Районната прокуратура в Омуртаг, предстои 46-годишният да бъде настанен в затвора в Плевен за изтърпяване на наказанието, постановено му от съда в Стара Загора.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?