25

Задържаха в ареста сириец, пробвал да подкупи полицай 

Сириецът, които преди дни пробва да подкупи с 200 евро полицаи, бе задържан под стража. Днес Окръжният съд в Хасково му наложи най- тежката мярка. 

На 22 т.м. в Харманли 36- годишният сириец  дал  200 евро на полицай, за да не довърши започната проверка.Чужденецът шофирал след употреба на наркотични вещества метамфетамин. За това нарушение също ще му бъде повдигнато обвинение. 

Съдът прие наличието на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпленията, за които е привлечен към наказателна отговорност. Наред със съпричастността, както и от събраните към настоящия момент на досъдебното производство доказателства и веществени доказателства се установява, че макар и разследването да е в начален етап са изяснени авторството и механизма на извършените деяния. Съдът намира, че е налице реална опасност да се укрие, което се извежда от факта, че Х.И. не е български гражданин, а гражданин на Р Сирия, която не е член на Европейския съюз. Влязъл е в страната по неустановен ред и познава начин и ред, по който отново да напусне територията на Р България. В тази насока съдът взе предвид тежестта на извършените деяния и предвидените за тях наказания.

            

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?