25

Задържаха нападателите над екип на Спешна помощ в Хасково

Двама мъже, на 36 и 39 г., са задържани за 24 часа по досъдебно производство за агресия срещу медици в Хасково. Както вчера съобщихме, екип на спешна помощ от две жени, отзовал се на сигнал за мъж в тежко състояние, бе нападнат от близките  в апартемент на ул. "Дунав".  Жените били бълкани и обиждани.

Вчера в 16,30 часа лекарката и медицинската сестра от екипа подадоха  дсигнал в полицията, а нападателите задържани. 

Според разказа на медиците, близките на мъжа с инфаркт се държали агресивно, крещели, блъскали ги. Двамата синове на мъже го грабнали и отнесли в линейката. 62-годишният мъж, който е имал и стари инфаркти, почина в отделението. Сйъдебният лекар вчера каза, че той миришел силно на алкохол.

Вчера близките се адържаха агресивно и с репортерите. Те заявиха, че медиците се държали неадекватно, защото не "пуснали кислород ини нещо друго" на мъжа, който умирал.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Петя Даскалова

Петя Даскалова

07.04.2022 | 18:13

По повод темата на публикацията - недопустимо е да се проявява агресивно поведение към хора по принцип, още по-малко към медици. Относно грамотността на публикацията - иска ми се поне веднъж да видя статия без правописни/ печатни грешки. Колкото и да бърза човек, трябва да провери, преди да направи текста обществено достояние. Ако е уважаващ себе си и аудиторията журналист....

Отговори
1 0
от правилната страна

от правилната страна

07.04.2022 | 14:28

Бяха българи! В соросоядската "от правилна страна" българите станаха, като циганите!

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?