25
Следвайте ни

Задържаха харманлиец, изготвял фалшиви PCR тестове 

viber icon

32-годишен мъж от Харманли е задържан, след като бе заловен с фалшиви PCR тестове, съобщиха от МВР и прокуратурата в Хасково. 

Криминалисти извършили проверка в дома мъжа на ул.  „Хр.Смирненски“ в града. Там открили голямо количество PCR тестове, като към някои от тях имало прикрепени касови бележки. В жилищего са намерени и иззети компютър, принтери и мастило. Към момента са събрани данни, че в дома му се изготвяли отрицателни PCR тестове на различни граждани, с цел да бъдат използвани за пътуване в Република Турция.

Мъжът е задържан за 24 часа, вероятно ще му бъде повдигнато обвинение за престъпление по чл.308 ал.1 от Наказателния кодекс - за съставяне на неистински официални документи - PCR тестове с цел да бъдат използвани.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Иван

Бай Иван

01.11.2021 | 15:21

Аз смятам че човекът трябва да бъде награден. А Кунчо кенефения инспектор и всеки който говори за маски и коронавирус да бъде ваксиниран с еднократна 7.62 мм доза на ваксината АК-47.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?