25

Задържаха 29-годишен, запалил колата на бившата си и баща й 

Полицията в Хасков задържа 29-годишен за палеж на две коли.  Той е заподозрян за унищожаването на два автомобила- „Дачия“ и „Опел“. 

Първата кола бе подпалена на 18-и този месец в хасковския квартал „Орфей“. Таксито изгоря напълно, като пострада и паркирана в съседство кола. 

„Опелът“ бе подпален в края на ноември миналата година. Той бе паркиран на улица „Панорама“. Тогава на спешния телефон бе получен сигнал, че мъж пали гумата му. Горящата кола е потеглила на самоход и се е ударила в паркиран отпред „Форд“, който частично също е изгорял. 

Криминалистите са задържали по подозрение в извършване на палежите хасковлията, който е стар познайник на полицията. Разпитани са свидетели пред съдия. Работата по документиране на двата случая продължава.

За случая от 18 т.м.,  съобщихме. Пострадалият таксиметров шофьор тогава сподели, че семейството му  е тормозено от бившия съпруг на дъщеря му. Именно нейната кола изгоря на „Панорама“. Младата жена  е подавала серия жалби срещу бащата на детето си за тормоз,  извадила е и ограничителна заповед срещу мъжа.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?