25

За стабилно правителство гласува властта в Хасково

Гласувах за активни и можещи хора, каза областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов, след като упражни правото си на вот.  Смятам, че това е изконно конституционно право, което всеки от нас - гражданите на  България, трябва да упражни. Вярвам, че това е най-демократичният начин, по който правим своя избор за кандидат, който да ни представлява в българския парламент. Гласувах за по-добро бъдеще на децата на България и по - достойни старини на българските пенсионери. Вярвам, че направих правилния избор! Гласувайте и вие!“, каза още той Ангелов. 

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев гласува в 12 часа и 24 минути в секция 34 в НТС. „ Гласувах за стабилно управление, което да се справи с кризите. Живеем в изключително тежки времена, времена на война. Затова ни е необходимо правителство, което да пребори кризите и да овладее инфлацията. За общините е важно да има стабилно правителство, което да ги подкрепя , защото ние извършваме около 80% от административните услуги на държавата и ни трябва стабилност, за да работим. Изключително много се надявам да се върне диалогът в политиката и партиите да успеят да намерят необходимите компромиси между себе си, за да се състави стабилен Кабинет, който да даде спокойствие на хората“, каза Дечев. 

Кметът на община Димитровград заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов упражни правото си на глас точно в 11 ч. "Гласувах за нормалност и стабилно правителство, което да помага на общините, за да можем и ние да си вършим качествено работа. В почти всички общини в страната има спрени проекти, Оперативните програми от новия програмен период и Плана за възстановяване са доникъде, всичко това е за сметка на гражданите", каза  Иво Димов. Той изрази надежда, че изборният ден ще продължи нормално и призова повече хора да излязат да упражнят правото си на глас днес.  Кметът на Димитровград гласува в СИК № 15 в ОУ "Алеко Константинов", придружен от своята племеница.  

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?