25
Следвайте ни

За пример: Момчета се млатят, бащите помагат

viber icon

Конфликт между две момчета на 17 и 18 г. доведе до ареста бащите им и брата на едното. Петимата са в ареста за хулиганство, съобщиха от полицията в Хасково. 

Свадата между момчетата пламнала преди дни в местна дискотека. На следващия ден двамата се сбили на улицата. Скандалът избухнал с пълна сила вчера, когато двамата, заедно с бащите си, се срещнали случайно пред Съдебна медицина, за да се освидетелстват. Там в разпрата се включили и  татковците, като  единият дори извадил газов пистолет и стрелял. В двора на болницата започнало меле, било строшено стъкло  ленд ровър-а на въоръжения родител. Последвало преследване с колите, които в крайна сметка паркирали пред полицейското управление. Там отново избухнал скандал, но вече се намесили полицаите и двете групи били разделени и арестувани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство,  а газовият пистолет е иззет. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

18.11.2021 | 15:29

Престъпното деяние по чл.325ал.1 е консумирано .Сега осъдителната присъда ако бъде ефективно наказание лишаване от свобода ,то това ще бъде превенция от висша класа. Но за жалост пак ще има пробации и глоби. И пак ще се трепят след време е.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?