Следвайте ни

За групов секс девойки инсценират отвличане

viber icon

Инсцениралите отвличане момиче и млада жена от Харманли са правили групов секс в Хасково. Това потвърдиха за "Марица" полицейски източници.

Както писахме вече по-рано днес, девойка на 17 г. и 22-годишната й приятелка инсценираха, че са отвлечени. Заради тях 2 дни полицията в Харманли бе вдигната на крак. С по-възрастната било и 12-месечното й. дете.

Според информирани момичетата били хванати на калъп в обща стая в хотел в центъра на Хасково. Те се запознали с двама младежи по интернет и се уговорили за среща в областния град. 

Младите мъже покрили всичките им масрафи до издирването на изчезналите. Докато се отдавали на оргии, двете харманлийки изпращали смс-и до родителите си. Обяснявали в съобщенията си, че са отвлечени, заедно с детето. Твърдели, че едната е заключена в Чирпан, а другата в Първомай.

След изясняването на случая от полицията са сезирали Комисията за борба с противообществени прояви за малолетни и непълнолетни в Харманли за 17-годишната. За по-възрастната са информирани социалните служби и не е изключено детето й да бъде отнето.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?