Следвайте ни

За 24 часа: 88 с вируса, 342 се ваксинираха в Хасковско  

viber icon

Увеличават се хората с ваксини срещу коронавируса в хасковска област. За последното денонощие са поставени още 342, с което жителите на областта, получили защита стават 8208.

Продължава обаче ръстът на заболелите, като за последните 24 часа новите са 88, а починалите са 3-ма.  

Най- много-39 са новооткритите в Община Хасково, следва Свиленград, където има 22. Ръстът в Свиленградско също е тенденция пред последните седмици.

Сред новите са учител на първокласници в ОУ "Св. Иван Рилски" и възпитател от ОУ "Любен Каравелов" в Хасково. Така под карантина са 4 класа ученици. 

Положителен е и ученик от ПМГ "Иван Вазов" в Димитровград, както и двама учители от Дневен център за деца с увреждания там. Заразата е открита и след персонала на Дневен център за деца с тежки множествени увреждания в Свиленград.

Сред случаите са още учител от детска градина №3 "Зорница" и лекар от МБАЛ- Хасково и общопрактикуващ. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?